Ești companie

și dorești să-ți reduci amprenta de carbon ?

Poți face asta cumpărând REO-G direct de la producătorii de energie verde pe platforma RED.

și solicită gratuit un “Certificat Verde”

Ce este un REO-G ?

Un REO-G sau un GreenToken este un token ERC-721 pe blockchain public Ethereum care certifică originea energiei ca fiind din surse regenerabile. RED acordă producătorilor 1 REO-G pentru fiecare 1 MWh de Energie Verde produsă. Un REO-G poate fi folosit o singură dată de catre companii pentru a-și reduce amprenta de carbon.

Ce este un “Certificat Verde ” ?

Un certificat verde de sustenabilitate este o modalitate de a demonstra gradul de sustenabilitate al companiilor prin susținerea producătorilor de energie verde in mod 100% transparent pe blockchain dezvoltatț de RED. Fiecare “Certificat Verde” va conține informații privitoare la “Companie” , “Numărul de REO-G” și “Cantitatea de CO2 evitată” precum și o “Serie Unică” pe blockchain cu înregistrarea certificatului care se poate verifica public pe rețeaua Ethereum.

Pentru a obține un “Certificat Verde” trebuie să deții REO-G în portofel și să-i utilizezi pentru eliberarea certificatului.

Cât costă un “Certificat Verde” ?

RED nu solicită taxe în bani pentru eliberarea certificatelor verzi pentru companii. Pentru a acoperi costurile de rețea cu scrierea informațiilor pe blockchain se solicită o plată mică în MWAT.

Ce pot face cu un “Certificat Verde” ?

Certificatul verde digital va fi un puternic instrument ESG , deoarece o companie poate dovedi pe un blockchain public că este o entitate sustenabilă, care consumă și sprijină producția de energie regenerabilă și acționează pentru a compensa eliberarea de CO2 atmosferă. Toate acestea se realizeaza într-un mod ușor, dar, cel mai important într-un mod sigur, blockchain-ul fiind imposibil de alterat. Partenerii dvs. de afaceri, clienții și furnizorii vor fi încântați să lucreze cu o companie durabilă și pot verifica aceste informații în orice moment.

Cum pot obține un “Certificat Verde” ?

blockchain

E foarte simplu, înregistrează-te acum pe RED sau descarcă aplicația aici și în câteva minute vei putea avea primii tăi REO-G.

Înregistrare

Descarcă aplicația

Aș dori mai multe detalii !

Desigur, am pregătit o pagină specială pentru tine cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări aici

Dorești un business al tău în domeniul energiei și gazelor naturale ?

Contactează-ne

Te rugăm să completezi datele de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.