Fii partenerul nostru

Începe propriul tău business în domeniul energiei

0 %

Riscuri

0 %

șanse de câștig

Ce este Franciza RED

Franciza RED este prima franciză 100% digitală de vânzare a energiei folosind tehnologie blockchain din Uniunea Europeană dezvoltată de Restart Energy.

Ce pot face cu Franciza RED ?

Franciza RED este o aplicație Web și Mobile care permite oricărei persoane fizice și juridice din Uniunea Europeană să-și deschidă un “business virtual de energie” și să câștige bani din vânzarea și consumul lunar de energie electrică și gaze naturale a prietenilor și contactelor. Franciza este construită pe o structură exclusiv digitală ceea ce permite lansarea și operarea facilă și fără să necesite cunoștințe avansate în domeniul energiei. Totul a fost gândit în așa fel încât totul să fie simplu și ușor pentru tine.

Câți bani pot să câstig ?

Asta depinde de tine dar noi îți oferim tot suportul necesar ca să poți converti cât mai multe din contactele tale din telefon sau din rețele sociale în contracte de energie care îți vor aduce bani lună de lună.

-
+
Field is required!
Field is required!
0.00 ron / lună
Field is required!
Field is required!

Introdu aici numărul tău de prieteni și contacte și află câți bani poți câștiga în fiecare luna din energie :

Cât costă franciza RED ?

Francizele RED se pot cumpăra cu MWAT. O franciză pe oraș costă 10,000 MWAT. O franciză regională 100,000 MWAT. O franciză pe țară costă 1,000,000 MWAT. O Master-Franciză pe țară costă 10,000,000 MWAT.

 

50% din costul francizei în MWAT se întoarce către utilizator sub formă de stake activ.

 

MWAT-ii îi poți achiziționa foarte ușor direct în interiorul platformei (știm pare complicat :), dar nu trebuie să îți faci griji pentru că vom fi lângă tine la fiecare pas).

Pentru cine este aceasta afacere ?

Persoane Fizice

Care doresc să-și dezvolte propria afacere în domeniul energiei și să aibe o sursă de venit pasivă din consumul de energie și gaz al propriei rețele de prieteni și contacte.

Persoane Juridice

Care au clienți potențiali atât persoane fizice cât și companii și doresc o afacere sau linie de business în domeniul energiei fără riscurile și complexitatea aferentă furnizării.

Vreau să fac bani din energie !

Înregistrează-te aici

sau descarcă aplicația pe mobil

Aș dori mai multe detalii !

Desigur, am pregătit o pagină specială pentru tine cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebari aici

Dorești un business al tău în domeniul energiei și gazelor naturale ?

Contactează-ne

Te rugăm să completezi datele de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Descarcă aplicația